top of page

Door jaren ervaring als muzikant, studio engineer en producer, werk ik samen met bands/artiesten die hun productie willen naar een hoger niveau willen tillen. In een snel evoluerend muzieklandschap is het nodig om in korte tijd een onuitwisbare indruk na te laten op het podium. Een goeie begeleiding is essentieel.

 

Een fantastisch concert komt er niet zomaar, maar is het resultaat van een proces dat begint met het identificeren en aanpakken van sterktes en werkpunten. Ik spreek niet graag van problemen, maar zie het eerder naar een zoektocht voor muzikale oplossingen

Elk onderdeel van een liveshow passeert de revue. Het einddoel is een concert met een geweldige sound en een indrukwekkende show.

 

Geleid door de muziek en samen met visie en de verwachtingen van de band/artiest, werken we aan elk onderdeel van de liveshow,

Dit gaat niet enkel over het technisch gedeelte, maar ook arrangementen, instrumentarium, songstructuren, setlist opbouw, individuele sound, band sound, vocals, podium setup, begeleiding van je eigen geluidsman, enz.…

Iedere band en artiest is uniek, dus ook het pad van een goeie coaching. Welke elementen komen terug:

Eerst wordt er samengezeten om me in te werken in het muzikaal verhaal, alle songs (zowel uitgebrachte als niet uitgebrachte) worden onder de loepe genomen. Vervolgens wordt er een concreet pad uitgestippeld.

Van een paar bijgewoonde repetities om te werken aan zang, arrangementen, structuren of live sound ... tot een paar dagen na elkaar op een podium met een PA-repetitie, een uitgebreide pre-productie die werkt aan de voorstelling als geheel.

Ik heb een eigen PA-ruimte, met alle technische faciliteiten ter beschikking waar er in een aangename omgeving, en eventueel met een eigen geluidsman, kan gewerkt worden.

Met onder andere deze bands werkte ik al (meerdere) keren samen.

Balthazar                                Tamino

Warhaus                                 Blackwave

Kids With Buns                      J. Bernardt

Noemie Wolfs                        Zimmerman

Meltheads                              Tourist LeMC

BLUAI                                      DIRK!

Hannelore Bedert                 Zimmermann

Gepetto And The Whales     Philemon

bottom of page